avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] Proiecte ... Vrei să te implici în proiecte care ajută în ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Proiecte comunitare ce au nevoie de voluntari (atentie!, voluntari, nu donatori)

Vrei să te implici în proiecte care ajută în această perioadă? Vrei să atragi oameni care sa se implice în proiectul tău?

Am lansat această secțiune tocmai pentru ca primim, in ultima perioada, foarte multe solicitari de la diversi oameni care si-ar dori echipa avocatnet.ro implicata in proiecte diverse, menite sa ajute comunitatea in criza actuala.

Pentru ca resursele noastre sunt limitate, consideram ca o astfel de sectiune poate fi un liant intre cei care lanseaza proiecte si cei care ii pot ajuta sa le implementeze mai bine.

Avocatnet.ro nu verifica in niciun fel proiectele postate aici. Rolul nostru de platforma de comunicare este unul neutru si, deci, nu ne propunem sa moderam ori sa testam aceste proiecte inainte de publicarea lor.

Bineinteles, daca ulterior ni se ofera probe concludente cu privire la fapte ilegale ce s-ar desfasura prin intermediul unuia dintre proiectele propuse aici, ne rezervam dreptul de a indeparta acel proiect de pe platforma noastra.

Sugestie.
1. Descrieti proiectul.
2. Descrieti tipul de persoane care va pot ajuta in proiectul respectiv (nu vorbim despre donatori, ci despre voluntari, care ajuta prin munca lor).
3. Descrieti pasii urmatori in dezvoltarea proiectului.
4. Actualizati constant status-ul proiectului, in asa fel incat urmaritorii acestei sectiuni sa fie la curent cu ce se intampla. Credibilitatea proiectului depinde de asta, in mare masura.
5. Alegeti sa fiti parte a solutiei, nu parte a problemelor actuale. Sfatuim companiile sa aiba grija de echipa lor si sa se focalizeze, mai degraba, pe indepartarea eventualelor probleme generate de somajul tehnic, in loc sa-si concentreze atentia pe proiecte comunitare, dar sa piarda astfel din concentrare si sa fie nevoite sa isi trimita oamenii in somaj tehnic.

Alte discuții în legătură

Am relansat avocatnet.ro. cum vi se pare? Roxana Neagu Roxana Neagu Bună ziua tuturor, Astăzi am relansat avocatnet.ro – site-ul nostru are un design nou, este mai atractiv și mai usor de folosit și se încarcă mult ... (vezi toată discuția)
Beta.avocatnet.ro - va invitam sa testati Alin Popescu Alin Popescu Tocmai am lansat noua forma a primei pagini. Dupa cum spuneam in trecut, observatiile pe care le primim acum o sa ne ajute sa creionam noua forma a ... (vezi toată discuția)
Fisa post brand manager tissot tissot Buna ziua ma puteti ajuta si pe mine va rog cu o fisa de post pentru ocupatia Brand Manager (vezi toată discuția)