avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Modificări în avocatnet.ro beta.avocatnet.ro - va invitam sa testati
Discuție deschisă în Modificări în avocatnet.ro

beta.avocatnet.ro - va invitam sa testati

Tocmai am lansat noua forma a primei pagini. Dupa cum spuneam in trecut, observatiile pe care le primim acum o sa ne ajute sa creionam noua forma a Avocatnet.ro.

beta.avocatnet.ro

Prin urmare, apreciem mult parerile voastra si mai ales apreciem daca ne spuneti ce anume va deranjeaza la noua forma a primei pagini.

Multumim anticipat.
Ultima modificare: Joi, 30 Iulie 2009
Alin Popescu, administrator
Cel mai recent răspuns: peraspera , utilizator 14:00, 14 August 2009
Fiind eu mai conservator (prin urmare mai refractar la schimbări) mă abţin să mă pronunţ.

Totuşi... parcă prea mari chenarele care deschid pagina, cu prea mult negru pe fond. ªi pagina prea lungă, trebuie să manevrezi mult cursorul pînă ajungi la capătul ei.

Poate mai revin.

Poate nu :yeah:
In completare ...... din partea unui ... alt conservator ...
Se spune ca cea mai proasta idee este sa incerci sa perfectionezi un lucru care functioneaza.
In prima faza -cel putin- va fi un dezastru .... :O
Sigur ... trebuie sa si progresam ... dar ..... de ce ?
Mie imi place accesul mai usor la toate rubricile,
Imi place mult si inserarea in prima pagina la ultimelor noutati din diverse sub-site-uri.
Intr-adevar, chenarele (tabelele) sunt putin cam mari, dar nu ma deranjeaza prea tare.
Culorile (text si background) si font-ul textului mi se par foarte faine!
@apaidiu:
Eh, hai sa nu fim atat de dramatici. ;) Cu dezastrele, adica. In fond, de asta testam design-ul. Ca sa facem un pas inainte si nu inapoi. :">

Inteleg faptul ca nu va place. Ce ma intereseaza insa e daca ne puteti spune ce anume nu va place. Constructiile de genul "nu-mi place nimic" ascund dupa ele, de cele mai multe ori, unul sau doua elemente care deranjeaza intr-adevar.

Multumim pentru observatie.

In privinta motivului pentr care e necesara schimbarea? Eu as gasi mai multe:
1. Avem prea mult continut. Si articole interesante se pierd in multimea de alte articole publicate in site. La fel, discutii interesante in forum se pierd in multimea de discutii din Forum.
2. Avem nevoie de un design care sa permita sa punem oricand noi sectiuni in el. In forma actuala, tehnic vorbind, suntem destul de limitati in posibilitatile noastre. De aceea, este necesara o imbunatatire a modului in care sunt prezentate informatiile in site.
3. Actualul site este facut in 2006 (daca nu ma insel). De atunci, atat tehnica, cat si gustul oamenilor au evoluat destul de mult. Perpectivele tehnice pe care le avem astazi sunt cu mult mai largi decat cele de la momentul crearii actualei forme a Avocatnet.ro. De aceea, acum putem face lucrurile mai simplu, mai repede si fara probleme majore pentru echipamentele tehnice pe care ruleaza Avocatnet.ro. Acest lucru se traduce in principal prin viteza de reactie mult mai mare atunci cand navigam in site, etc.

Ar mai fi si alte idei, dar ma opresc aici ca incep sa bat campii. :sorry:

Prin urmare, noi vrem sa schimbam ceva in site. Directia schimbarii insa e dictata de cititori. De aia testam, ca sa stim exact incotro sa o luam cu noua versiune. :vishenka:
Ce spuneam eu trebuie privit ca un ”spirit de gluma”... constructiv insa .... :D ... sau daca vreti ca o ”aroganta” vorba cuiva.
Ceea ce se ascunde in spatele afirmatiei mele .. este ca ... sunt inscris doar de cateva luni .... si taman cand m-am acomodat si eu ... se modifica schimbarea ... :) Poftim de vezi ...

Alte discuții în legătură

Cum vi se pare noua imagine avocatnet.ro? Alin Popescu Alin Popescu Am lansat astazi cateva modificari de imagine la Avocatnet.ro. Au aparut casete noi, atat in prima pagina, cat si in Forum. Forumurile recomandate sunt acum ... (vezi toată discuția)
Pareri? noul avocatnet.ro Alin Popescu Alin Popescu E in premiera. E modul in care intelegem sa va consultam cu privire la viitoarele modificari ale Avocatnet.ro. Va place? Nu va place? Cat mai detaliat ... (vezi toată discuția)
Modificari 8 iunie 2010 Alin Popescu Alin Popescu Incepand din aceasta seara, profilul de utilizator Avocatnet.ro a suferit niste mici modificari. Astfel, in locul listingului de mesaje scrise in forum pe care ... (vezi toată discuția)