avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Firma
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Firma

Sunt asociat unic la un srl. Sunt pensionat de boala gr.3 nu am angajati beneficiez de ajutor de la stat pe perioada starii de urgenta mentionez ca afacerea nu mai functioneaza pe această perioadă si daca beneficiez cui trebuie sa ma adresez. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 13:51, 7 Aprilie 2020
Din pacate, SRL nu primesc ajutor ci numai PFA, II, IF si profesii liberale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj tehnic dudas mihaela dudas mihaela Am un SRL fara angajați sunt asociat unic si beneficiez de pensie de boala gr.3 pe perioada starii de urgenta activitatea este inchisa as dori sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Srl dudas mihaela dudas mihaela As dori si cum trebuie sa procedez si cui trebuie sa ma adresez pentru ajutor de la stat pe perioada de stare de urgenta amintesc ca am un srl fara angajați ... (vezi toată discuția)
Ajutoarele acordate firmelor de către stat dudas mihaela dudas mihaela Sunt asociat unic la un srl fara angajați si am pensie de boala gr.3 cu drept de lucru . As dori sa stiu daca pe perioada starii de urgenta pot beneficia de ... (vezi toată discuția)