avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... NOUA LEGE A CONSILIERILOR JURIDICI
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

NOUA LEGE A CONSILIERILOR JURIDICI

E cineva bine informat despre adoptarea noii legi a consilierilor juridici? E in SENAT pentru dezbatere, dar cu aceste crize politice si personale ale politicienilor , care bineinteles ca au prioritate in acest moment, sper sa se auda de bine si pentru noi, consilierii juridici, care mai suntem in tara, inca, pe pozitii.
Multumesc pentru interes.
Cel mai recent răspuns: Aurelian Cîcu , Consilier juridic 11:19, 22 Aprilie 2010
Multumesc pentru raspuns,dar mai era un alt proiect legislativ , pe sit-ul oficial UCCJR, initiat de dl. Valeriu Tabara, printre altii, daca stie cineva despre acest subiect , rog sa posteze aici.

Multumesc din nou pentru interes.
Oricum ritmul e asa lent.
Inca sper ca va fi o surpriza(sper sa fie placuta :) ).
Multumesc pentru raspunsuri si... mai asteptam si alte reglementari in ceea ce ne priveste.

Alte discuții în legătură

Admitere fara examen ContSters128473 ContSters128473 Stie cineva ce s-a hotarat la Congres in legatura cu admiterea fara examen pana la adoptarea proiectului de modificare a L. 51/1995. (vezi toată discuția)
Proiect modificare lege consilieri juridici Mihaiela  Teodora Popa Mihaiela Teodora Popa Ce parere aveti de noua propunere legislativa privind incadrarea in profesia de consilier juridic reglementata de legea 514, doar a cons. jur. ce lucreaza la ... (vezi toată discuția)
Proiecte de legi rccro rccro În ce stadiu este acest proiect de lege ? http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck.proiect?cam=2&idp=13850 (vezi toată discuția)