avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Declaratia pe propria raspundere conform O.militare ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Declaratia pe propria raspundere conform O.militare nr.3/2020

Având în vedere textul ordonanței militare care prevede că declarația se va întocmi în ,,prealabil,,, întrebarea mea este , această declarație se întocmește ZILNIC? Pun această întrebare deoarece sunt activități care se efectuează zilnic, ca exemplu scoaterea pentru necesități fiziologice a animalului de companie, deplasarea la persoane vârstnice care nu locuiesc cu tine, cumpărături. Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 15:28, 7 Aprilie 2020
Zilnic, da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locuita diferita de domicilui Alex.duu Alex.duu Buna ziua, Eu locuiesc impreuna cu sotia la socrii intr-o alta localitate fata de cea de domiciliu din buletin. Daca vreu sa ma deplasez de unde locuiesc in ... (vezi toată discuția)
Deplasare pentru motive justificate - ordonanta militara 3 pcocev pcocev Buna ziua, Ordonanta Militara nr. 3/24.03.2020 prevede la art. 1 lit. d) o excepție de la interdicția de circulație a persoanelor, formulată astfel : ... (vezi toată discuția)
Ref ordonanțe militare miruna27 miruna27 Am 65 de ani și doresc sa ma deplasez in alta localitate pt îngrijirea părinților. Menționez ca nu ma încadrez in cele doua ore 11-13. Am voie? (vezi toată discuția)