avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Modelul Germaniei în cazul COVID 19
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Modelul Germaniei în cazul COVID 19

Germania testează cel mai mult din Europa.
Eu opinez ca este foarte bine asa.

Însă, la ei este totul închis daca stiu eu bine.
Medicii de familie nici nu raspund la.telefon.
Nu se fac deloc consultații medicale.

Se merge la spital în caz de probleme medicale.

Ei respecta distanțarea socială și nu sunt ca italienii care locuiesc cu întreaga familie.
Sunt disciplinați.

Distanțarea socială ă permis la medici sa faca față si sa trateze pacienții infectati cu COVID 19.Au 40 000 de.paturi in spitale, iar România 2000.de.paturi.

In Germania nu se declara decedați din cauza COVID 19 daca pacienții sunt bătrâni si au alte afectiuni.De aceea, la.ei numărul.declarat de decedați din cauza COVID 19 este relativ redus.
Ultima modificare: Marți, 7 Aprilie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

Alte discuții în legătură

Testul pozitiv din timpul izolării la domiciliu după 9 zile ... dritaS dritaS Testul pozitiv din timpul izolării la domiciliu după 9 zile prelungește izolarea la domiciliu încă 14 zile de la data testării?Va rog ! Care este ... (vezi toată discuția)
De ce apar analize medicale efectuate in spital dupa decesul ... Alina Avila Alina Avila De ce apar analize medicale efectuate in spital dupa decesul pacientului? (vezi toată discuția)
Cozile celor care sufera de cancer nu ar putea fi evitate daca s-ar da medicamentele de ministerul sanatatii prin curieri? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Am vazut ca o gramada de oameni incalcau recomandarile de distantare fizica si se ingramadeau la cozi. Daca se imbolnavesc de COVID 19 mor foarte probabil ... (vezi toată discuția)