avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Ordonanta de urgenta
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Ordonanta de urgenta

Buna ziua!
Locuiesc in Timisoara si as vrea sa merg de Paste la părinți in Gorj!
Prietena mea are domiciliul în Tm si as vrea sa stiu daca poate sa meargă cu mine!?
Ultima modificare: Marți, 7 Aprilie 2020
mitutoiuionut, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:31, 7 Aprilie 2020
Va amendează.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe venit Kalynda Kalynda Buna ziua, Am platit impozit in 2007 pe venit din activitati independente la Timisoara,pentru ca acolo am avut domiciliul. Pe 2008 am depus 2 declaratii: una ... (vezi toată discuția)
Apostilia IlincaDaria IlincaDaria Buna ziua am rugaminte daca ma pute-ti ajuta:sora Mea este in Italia si ii trebuie sa puna pe certificatul de casatorie apostilia vrea sa imi trimita actele ... (vezi toată discuția)
Divorț. care este instanța competentă? se poate divorța în localitatea în care locuiesc în prezent ambii soți? Ralphy blejan Ralphy blejan Buna ziua , Impreuna cu soțul meu vrem sa divorțăm și am înțeles ca ar fi necesar sa mergem sa semnam actele in județul unde s-a incheiat ... (vezi toată discuția)