avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Declaratie deplasare
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Declaratie deplasare

Buna seara!

Ma pot deplasa in alta localitate(acelasi judet) pentru a lua tratamentul tatalui meu, bolnav cronic, fara sa primesc amenda? (Medicul nu vrea sa emita prescriptii online..)
De asemenea, am nevoie de insotitor pentru a ma conduce in acea localitate, desi am permis de conducere, nu am mai condus de foarte mult timp. Poate sa ma insoteasca fara sa fie sanctionat?
Ce as putea sa completez pe declaratie?
Motive justificate?
Nu prea am cum sa dovedesc decat daca iau o reteta mai veche si cateva analize medicale.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 01:06, 8 Aprilie 2020
Ar fi bine sa sesizări DSP-ul cu problema.
Sa aveti dovada sesizării.
Dacă nu va raspund în 24 de ore ati putea avea motive.

Eu nu prea dau multi bani pe DSP-ul actual dar trebuie văzut ce raspuns veti primi sau ce vor face.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptie medicala online Legal1228 Legal1228 Buna ziua! Se pot elibera prescriptii medicale online, pe email, fara card de sanatate , bolnavilor care sufera de boli cronice cu schema de tratament ... (vezi toată discuția)
Intenare in spital bolnav psihic ella2010 ella2010 va rog sa-mi spuneti cum as putea proceda pentru a interna un bolnav psihic [Bipolara] intr-un centru de boli cronice. ,familia nu-l mai poate stapani si nu ... (vezi toată discuția)
Schimbare permis conducere bună ziua, urmează să îmi schimb ... mymy10 mymy10 Schimbare permis conducere Bună ziua, Urmează să îmi schimb domiciliul în alt județ deci și buletinul. Aș dori să îmi spuneți, vă rog, când va ... (vezi toată discuția)