avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Deplasare la tara, ingrijire ruda
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Deplasare la tara, ingrijire ruda

Buna ziua, pot sa ma deplasez la tara, dar impreuna cu sotie si 2 copii pentru a avea grija de soacra care este vaduva?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 13:23, 8 Aprilie 2020
nu puteti justifica acest lucru pentru tot grupul. in plus, trebuie sa prezentati dovezi ca soacra este serios incapacitata. nu orice boala cronica justifica o astfel de ingrijire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deshumare oantony oantony Buna ziua, Vreau sa pun o intrebare care ma \"bantuie\" de ceva timp si nu imi da pace. Am avut un unchi care a fost bolnav cronic multi ani. A fost bolnav ... (vezi toată discuția)
Mostenire, divort, copil minor mihaelamihaelamihaela mihaelamihaelamihaela Recasatorita de 4ani, cu copil 3ani, locuim impreuna in apartamentul soacrei actuale cu ceilalti 2 copii (din casatoria mea anterioara si ramasa vaduva timp de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am și eu o situație. soacra mea care este văduva ... Anastaser Anastaser Bună ziua, am și eu o situație. Soacra mea care este văduva deține un teren extravilan dar în actul de proprietate al acestuia nu este trecută și ea. ... (vezi toată discuția)