avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 142 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Neridicare talon pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Neridicare talon pensie

Va salut! Are ceva daca nu ridic talonul de pensie? Mentionez ca am o pensie de urmas (dupa mama si tata) definitiva deoarece am handicap locomotor. Pensia o iau pe card si avand in vedere situatia actuala nu m-as mai risca sa deschid usa postasului care merge din casa in casa. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:53, 9 Aprilie 2020
Cereti postasului sa va lase talonul in cutia de posta sau sa vi-l dea pe sub usa.
Postasul meu nu imi poate, sau nu vrea sa introduca cuponul la cutia postala, sau pe sub usa, pentru ca are nevoie de semnatura pe formular
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie sa va rezolvati cumva problema ridicarii/primirii cuponului.
Daca nu ridicati cuponul pe 3 luni consecutive se poate suspenda plata pensiei.
Va baga pe sub usa tot talonul, il semnati, va rupeti ce va apartine si-si returnati talonul semnat pe partea care se arhiveaz, pe sub usa.
Daca nu vrea asa, baga tot talonul pe sub usa, ii returnati tot talonul semnat de dvs., rupe ce in apartine si apoi va baga pe sub usa partea de talon care va apartine dvs.
Daca nici asa nu vrea, puteti sesiza of. postal, telefonic/ prin e.mail.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara, daca am o pensie de urmas pt care am solicitat sa ... Georgiana10983 Georgiana10983 Bună seara!! Daca am o pensie de urmas și am solicitat sa intre pe card, cuponul de pensie care o sa vina la domiciliu trebuie semnat pentru a fi ... (vezi toată discuția)
Cupon pensie urmas DaryaPink DaryaPink Buna ziua ! Trebuie sa primesc pensia de urmas pe card , acum cateva zile am gasit in cutia postala cuponul dar pe card nu sunt banii. Am pierdut si cuponul . ... (vezi toată discuția)
Cupon de pensie ghita49 ghita49 Am citit pe internet ca pentru cei care primesc pensia pe card bancar nu se mai tiparesc cupoane de pensie si implicit nu mai primim acest act. Poate sa-mi ... (vezi toată discuția)