avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Ordonanță militara 3
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Ordonanță militara 3

Bună ziua, ma pot deplasa din Constanța în jud Teleorman, împreună cu soțul meu pentru munci agricole? Menționez ca terenul și casa unde intenționăm sa efectuam aceste munci nu sunt pe numele meu ci pe numele mamei mele, însă părinții nu se pot ocupa de ele... Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:07, 8 Aprilie 2020
În Ordonanța Militară nr.3 nu este prevăzut faptul că cetățenii trebuie să rămână la adresa de domiciliu, ci la o locație indicată de ei, cu respectarea prevederilor legale și a restricțiilor impuse.

De asemenea, actul normativ menționat mai sus nu impune o limită de distanță de deplasare.

Circulația persoanelor este permisă și pentru realizarea de activități agricole.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deplasare pentru munci agricole codrut01 codrut01 Bună ziua, Am peste 65 ani. Pot să mă deplasez cu mașina in alt județ, la aprox. 300km, unde am in proprietate casă și terenuri agricole, pentru ... (vezi toată discuția)
Deplasare la o alta proprietare CatalinIonut1996 CatalinIonut1996 Buna ziua! Este legală deplasarea de la oras la tara pe o distanță de cca 50 de km? Detin acolo o casa la care nu am mai fost de 2 luni si as vrea sa merg ... (vezi toată discuția)
Ref ordonanțe militare miruna27 miruna27 Am 65 de ani și doresc sa ma deplasez in alta localitate pt îngrijirea părinților. Menționez ca nu ma încadrez in cele doua ore 11-13. Am voie? (vezi toată discuția)