avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Servicii de catering
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Servicii de catering

Buna ziua,
Firma noastra ofera servicii de restaurant si cazare, din data de 18 martie activitatea a fost suspendata conform ordonatei militare, in data de 06 aprile am obtinut certificatul pentru situatie de urgenta - TIP 1. In aceasta perioada nu am desfasurat nici o activitate, din data de 10 aprilie dorim sa oferim servicii de catering, noi putem desfasura aceste servicii daca am obtinut certificatu pentru situatii de urgenta?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 02:40, 12 Aprilie 2020
Buna ziua.
Cod CAEN 5621 Activitati de alimentatie (catering) pentru evenimente

Aceasta clasa include asigurarea serviciilor de alimentatie bazate pe aranjamente contractuale cu clientul, în locatia specificata de catre client, pentru un anumit eveniment.

Asadar, in contextul creat prin starea de urgenta, nu puteti desfasura activitati de catering, intrucat sunt interzise evenimentele in aceasta perioada.

Puteti asigura insa. livrarea produselor la domiciliul clientului, cf. caen 5610(Restaurante), pe care il aveti autorizat. Acest caen include, printre altele si livrarea la domiciliu.
Succes!
Certificatul pentru situatii de urgenta se refera la starea anterioara obtinerii lui si nu impune ca sa nu se desfasoare activitate ulterior.

Din contra, redresarea este bine venita. Succes!
Ultima modificare: Duminică, 12 Aprilie 2020
Iulian MANEA, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen livrare pizza/mancare la domiciliu Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua, Trebuie sa infiintez o societate comerciala care va desfasura activitatea de restaurant - pizzerie. Am autorizat in locatia respectiva codurile ... (vezi toată discuția)
Coduri caen corecte pentru activitati catering Valentinafrangu Valentinafrangu Buna ziua, As vrea sa stiu ce coduri caen trebuie trecute pentru o activitate de catering cu mancare vegana ( produse perisabile) - producerea ei in ... (vezi toată discuția)
Problema cod caen Alex N Alex N Buna ziua, As vrea sa stiu daca pentru organizarea de evenimente: petreceri, banchete, etc. care se desfasoara in diverse locatii (restaurante, sedii firme ... (vezi toată discuția)