avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Tranzacție imobiliara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Tranzacție imobiliara

Am încheiat promisiune de vânzare pentru achiziționare garsoniera și am dat un avans. Predarea trebuia sa fie făcută pana la sfârșitul lunii 11.2020. Au venit cu prelungire noul termen 29 Februarie 2020. Nu s-a încheiat nici la aceasta data, dar in schimb mi-au trimis o adresa ca pana la 20.05 2020 sa-i contactez pentru a merge la notariat pentru încheierea contractului v/c. Datorită crizei nu mai pot strânge toți banii și vreau sa-mi cer avansul deci sa reziliez contractul. Dacă se concretiza contractul de v/c pana la 28.02.2019 puteam face rost de bani, după începutul crizei situația s-a schimbat
Cum trebuie sa procedez, Înștiințare pe mail, sau adresa prin notariat, etc
Mulțumesc
Cornel
Actuala situație va da nastere la nenumărate litigii.Mergeti la un avocat pentru a va redacta o notificare in urma studierii clauzelor din antecontractul dvs.Daca ati fost de acord cu un nou termen va trebui să invocării motive temeinice bazate pe clauzele contractului,trebuie văzut dacă este vorba despre un avans sau o parvină etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecontract vanzare-cumparare teren extravilan daaniel daaniel scuze,nu stiu daca am ales bine categoria,mama a incheiat un antecontract,luand avans o suma de bani, valabil pana la 23.01.2009.ieri cumparatorul ne-a sunat ... (vezi toată discuția)
Precontract achizitie casa SerbanescuM SerbanescuM Buna ziua, Situatia mea este urmatoarea: am decis sa achizitionez o casa care este momentan in constructie, in faza \"la gri\"... Achizitia se face \"la ... (vezi toată discuția)
Anulare antecontract lilicrin lilicrin Daca in antecontractul de v-c este mentionat ca \"diferenta pana la pretul vanzarii se va achita la incheierea contractului de v-c in forma autentica in termen ... (vezi toată discuția)