avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Amenda Pt nerespectarea ordonantei de urgenza covid 19
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Amenda Pt nerespectarea ordonantei de urgenza covid 19

Buna seara!as dorii sa stiu daca o amenda luata in italia desii nu locuiesc acolo va ajunge in Romania?mentionez ca suma este de 280 euro ,Pt incalcarea masurilor de urgenta emise datorita covid 19 ..mai exact,am fost oprit de politia locala ,la plimbare fara un motiv intemeiat!
In procesul verbal au fost trebuie datele de pe buletinul romanesc (data nasterii si seria) iar va domiciliu au trecut domiciliu ficei mele unde ma Aflam in vacanta !

Ultima modificare: Joi, 9 Aprilie 2020
Eric2110, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 08:20, 10 Aprilie 2020
Buna ziua,
Cred ca mai mult ca sigur amenda o sa vina pe adresa fiicei dvs. si, daca nu o plateste, o sa aiba ea probleme* pe acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda pentru lipsa ci TiTiR3Z TiTiR3Z Buna ziua. As avea si eu nevoie de putin ajutor sa inteleg un proces verbal pe care cred ca nu trebuia sa il semnez, nu stiu, sper sa ma lamuriti ... (vezi toată discuția)
Model contestatie p-v la regimul circulatiei pe drumurile publice Tut_trademark Tut_trademark Buna ziua, ma poate ajuta cineva cu un sfat unde gasesc un model de contestatie al unui proces verbal provenit ca urmare a unei contraventii de la regimul ... (vezi toată discuția)
Ritinerea permisului italian, depasire linie continua flavio_bc flavio_bc In data de 15/08/2008 ma intorceam de la Constanta spre Bacau. Putin inainte de a lua autostrada spre Buc, pe langa satul Castelu jud. Constanta m-am angajat ... (vezi toată discuția)