avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Șomaj tehnic întreprindere familiala.
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Șomaj tehnic întreprindere familiala.

Bună ziua. Am nevoie de un răspuns din partea dvs. Pentru acordarea șomajului tehnic, este obligatorie deschiderea unui cont pe numele societății, sau banii pot fi virați și într un cont persoana fizica? Din păcate unul dintre asociați nu se afla în tara, iar asta face imposibila deschiderea unui astfel de cont. Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cristian Costin Miloș , Avocat 20:03, 16 Aprilie 2020
Este necesar cont pe societate.
Incercati sa depuneti cererea cu contul personal, dar stiu ca se solicita cont pe societate.
Ultima modificare: Joi, 16 Aprilie 2020
Cristian Costin Miloș, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, il am pe tata paralizat, total dependent de noi, pana ... viorel61 viorel61 Buna ziua, Il am pe tata paralizat, total dependent de noi, pana acum am avut eu cu sotia grija de el. Mi-a fost depistata o problema de sanatate, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in urma cu aproximativ doua luni am angajat o doamna ... cfelicia cfelicia Buna ziua, in urma cu aproximativ doua luni am angajat o doamna expert cadastrist pentru alipirea a doua terenuri, onorariul fiind achitat prin virament ... (vezi toată discuția)
Reabilitare cu probleme - despagubiri civile Anida  Murat Anida Murat Buna ziua! Rog colegii cu mai multa experinta sa ma indrume... Am un dosar care are ca obiect reabilitarea judecatoreasca. Toate conditiile sunt indeplinite ... (vezi toată discuția)