avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 208 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Ridicare pensie
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Ridicare pensie

Vă rog să îmi spuneți ce trebuie bifat in declarația pe propria răspundere de către mama mea care locuiește la mine și trebuie să meargă să își ridice pensia de la domiciliul dumneaei care este in alt sector.
Vă mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Lege ajut de incalzire mymymymy mymymymy Buna ziua, sunt propietara unei garsoniere in urma unui act de vanzare intre mine si mama din 1993 - am declarat la asoc.de proprietari ca sunt propr.in 2013 ... (vezi toată discuția)
Ajutorul de incalzire mihaela david mihaela david Mama mea are o pensie de urmas de 450 de lei. Casa in care locuieste mi-a dat-o mie,fiica ei, printr-un act de vanzare-cumparare cu clauza de ... (vezi toată discuția)
Luarea in spatiu a fratelui si viza de resedinta la un imobil mostenit (succesiune nedezbatuta) cyan cyan detin o proprietate imobiliara in orasul natal. in momentul de fata nu locuieste nimeni acolo ptr ca ambii parinti au decedat iar fratele meu locuieste de ... (vezi toată discuția)