avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... FACTURAREA SERVICIULUI DE SALUBRIZARE
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

FACTURAREA SERVICIULUI DE SALUBRIZARE

Buna ziua !
Sunt P.F.A. In prioada situatiei de urgenta nu am desfasurat nici o activitate , mai mult de la inceputul luni martie am avut accesul blocat in incinta punctului de lucru { atelierului } unde i-mi desfasor activitatea din cauza unor lucrari de reamenajare a partii carosabile . Am primit factura din partea firmei care se ocupa cu transportul rezidurilor pentru toata luna martie .
Daca am fost in somaj tehnic si in situatia , ca am avut accesul blocat sunt obligat sa platesc acest serviciu ? Ce pot sa fac ? Cui sa ma adresez ?


Alte discuții în legătură

Concediere verbala DorinGhit DorinGhit Buna ziua, Am o situatie neplacuta la locul de munca. Sunt inginer alimentar in cadrul unei companii private din Cluj Napoca. Dupa 2 luni de somaj, am ... (vezi toată discuția)
Transport marfuri luminita.casandrescu luminita.casandrescu Buna ziua,daca activitatea principala a SRL-ului nu este transport rutier de marfuri,dar desfasor aceasta activitate( este autorizata),pot beneficia soferii ... (vezi toată discuția)
Acces blocat in curtea imobilului si intr-un atelier auto autorizat SPavel SPavel Buna ziua ! Sunt titularul unei Intrprinderi Individuala , desfasor activitate in curtea imobilului unde locuiesc Am un atelier de reparatii auto autorizat ... (vezi toată discuția)