Buna ziua!
Sunt angajat ca si personal administrativ in spital, am 2 copii sub 12 ani, sotul nu beneficiaza de legea 19/2020 pt zile libere pt copii. Am solicitat aplicarea legii 19/2020 pt mine, nu se aplica. Am solicitat verbal sefului direct CO, CFS dar printr-o circulara a directiunii acestea au fost revocate/anulate pt tot personalul angajat.
Am solicitat directiunii prin email (depunerea directa a solicitarilor fiind suspendata temporar in perioada aceasta ) aplicarea conditiilor decretului 195 si legii 19/2020, dar nu am primit niciun raspuns.
In data de 01.04.2020 am trimis prin email notificarea ca demisionez incepand cu data de 02.04.2020.
1.Sporul de 75% pentru zilele in care nu am beneficiat de zile libere pt copii ar trebui sa se acorde implicit, deoarece am solicitat deja acordarea lor desi nu am primit niciun raspuns oficial?
2.Pentru zilele de CO restante trebuie sa depun solicitare spre a-mi fi platite?
3. Pot fi penalizata finaciar deoarece am prezentat demisia in 01.04.2020 si din 02.04.2020 nu m-am mai prezentat la serviciu?
4. In ultimii 2 ani nu am niciun act aditional semnat de mine pt modificarile contractuale.