cret76 a scris:
Nu e retorica sunt un simplu cetățean nedumerit și punând întrebări pe acest forum poate se sesizează cineva, nu știu zic și eu decât sa stam sa așteptăm ce???
E retorica tocmai pentru ca discutia asta de pe forum nu va influenta opinia agentilor constatatori. Daca veti fi oprit cu o astfel de declaratie, exista riscul de a fi amendat. Ei vor asculta doar de instructiunile venite pe cale ierarhica, nu de opinii din presa sau acest forum.
Am explicat anterior ca sensul explicativ al acelui raspuns pe care l-a dat GCS este de a stopa deplasarea persoanelor care au doar o proprietate, nu fac nici un fel de lucrari agricole si completeaza ca si dvs. declaratia bifind punctul respectiv. Sa nu-mi spuneti ca nu sunt astfel de persoane. Agentul constatator nu are cum sa deceleze intre cei care au de facut cu adevarat lucrari agricole si cei care nu, decat daca i se poate prezenta o dovada. GCS a decis ca acea dovada ar fi un certificat de producator agricol sau ca veniturile depind de acele lucrari agricole. Presupun ca nu sunteti in nici una dintre situatii.
Asa ca nu va ramine decit instanta de judecata. Daca va convine situatia, asumati-va acel risc. Dl. avocat va asteapta de client.
Pentru "distractie" va prezint spre lectura o pledoarie impotriva deciziei guvernului ca pe declaratia completata pe telefon sa se aplice o semnatura olografa electronica.
[ link extern ]
Asta e o speta mai clara decat cea cu lucrarile agricole, fiind o aberatie evidenta sa ai posibilitatea sa generezi rapid acea declaratie, dar sa nu poti semna pina nu tiparesti pe hirtie suport .