avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Diminuare salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Diminuare salariu

Buna ziua,
O parte din colegi au intrat la inceputul starii de urgenta in somaj tehnic, alta parte vor intra dupa prelungirea starii de urgenta pana pe 1 mai. Pentru cei care am ramas nu s-a discutat nimic de diminuarea timpului de lucru sau de diminuarea salariului. As vrea sa stiu daca in ziua de salariu pot sa vad ca a fost diminuat fara sa semnez nimic. Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 14 Aprilie 2020
emine, utilizator
Cel mai recent răspuns: emine , utilizator 16:50, 14 Aprilie 2020
Puteti vedea statul de plata ...
Intrebarea era alta, se poate diminua salariul in situatia data, daca nu semnez aditional pentru diminuare program si salariu? Nu ma ajuta cu nimic daca vad statul de plata dupa ce am muncit program normal dar cu salariu diminuat...
Ultima modificare: Marți, 14 Aprilie 2020
emine, utilizator
Nu se poate diminua salariul fara acordul dvs., mai ales in sectorul privat.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract individual de munca man67 man67 Vineri 11.02.11 a aparut contractul de munca individual pt toti salariati cu sporurile zic ei introduse in salariu. NU este datat dar in schimb e retoactiv ... (vezi toată discuția)
Reducere salariala emilia f emilia f buna ziua sint angajata pe perioada nedeterminata la o companie privata care isi reduce activitatea din cauza crizei,si ni sa spus ca vor sa ne modifice ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic ela76 ela76 OUG 28/2009 a introdus o serie de masuri de protectie sociala, printre care si aceea ca, in cazul somajului tehnic, angajatorul si salariatii sunt scutiti de ... (vezi toată discuția)