avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Organizare concurs pentru personal contractual
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Organizare concurs pentru personal contractual

Buna ziua,
Va rog sa mi spuneti dacă potrivit HG 286/2011, modificat, regulamentul cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcțiilor contractuale, la Art.14 prevede faptul ca se pot constitui mai multe comisii de concurs. Întrebarea este dacă o instituție care are servicii teritoriale fără activitate economică poate sa organizeze concursuri teritoriale cu aceeași membri de comisii? Sau membrii comisiilor trebuie sa fie diferiți, pentru fiecare post pe regiunea pe care este scos postul?
Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:20, 14 Aprilie 2020
Da, poate sa organizeze concursuri teritoriale cu aceeași membri de comisii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata comisiilor de concurs ocupare post vacant Roxana6 Roxana6 As vrea sa stiu daca se platesc membrii comisiei de concurs pentru ocuparea posturilor vacante corespunzatoare functiilor contractuale, nu a functionarilor ... (vezi toată discuția)
Contract de munca lyly64 lyly64 Suntem institutie, (personal contractual) publica asistenta sociala,postul de conducere de contabil sef scos la concurs se organizeaza dupa legea 286/2011 ... (vezi toată discuția)
Concurs contabil Camylaz Camylaz Buna ziua. Unde lucrez s-a scos un post de contabil iar conditiile de inscriere la concurs au fost ca toti candidatii sa aiba liceul economic/liceul cu diploma ... (vezi toată discuția)