avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Service auto
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Service auto

Bună ! Saptamana trecuta am fost la un service autorizat,pentru a imi schimba ulei din cutia de viteze automata.Inainte să merg la service masina merge ok,cu putin soc la schimbarea vitezei ,pentru ce am apelat la service.L-am sunat pe domnul de la service ,l-am intrebat daca ii din cauza uleiului ii chestia asta (socul) A zis cu incredere ca sigur ii de la asta .Am schimbat uleiul m-a costat destul de mult și acum masina merge foarte rau ,schimba foarte rau cutia .Ce pot să fac in cazul asta? Vreau sa ii cer despagubire ! Va multumesc
Cel mai recent răspuns: jurist2020 , utilizator 11:21, 15 Aprilie 2020
Sesizați ANPC și dați-i în judecată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autoturism nou cu aceleasi probleme in service, continuu... Ionut1979# Ionut1979# Buna ziua, va deranjez cu o problema legata de un autoturism Renault Austral FH cumparat in leasing financiar prin RCI Leasing. Masina a fost livrata in ... (vezi toată discuția)
Probleme cu service auto Ispas Lucian Ispas Lucian Buna ziua, Am o problema cu un autoturism vw JETTA 2017 / 7755 Km, achizitionat in urma cu 7 luni din reperezentanta VW Suceava. O sa va fac o ... (vezi toată discuția)
Cum pot recupera daunele de la un service auto? alyndizzy alyndizzy Buna ziua ! In Septembrie anul trecut am cumparat o masina din Olanda,dupa care am ajuns in Romania am inmatriculat-o ,etc. ! Dupa care a urmat sa ii schimb ... (vezi toată discuția)