avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Somaj tehnic la revenire din concediu medical de lunga ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Somaj tehnic la revenire din concediu medical de lunga durata

Buna ziua stimati specialisti!
Una dintre colege este in concediu medical de mai bine de 6 luni, stare care va inceta in data de 17.04.2020. In conditiile in care toti salariatii care desfasora acelasi fel de activitate ca si dna aflata in medical, au fost trimisi in somaj tehnic fiindca nu pot lucra in aceasta perioada, este corect ca si aceasta doamna sa fie trimisa imediat in somaj tehnic? Este corect, legal vorbind, sa o trec in somaj tehnic in prima zi lucratoare de dupa ultima zi de concediu medical?
Cel mai recent răspuns: cristinahr , utilizator 22:21, 15 Aprilie 2020
Este corect, sa o trimiteti in somaj tehnic din prima zi lucratoare ulterioara ultimei zi de concediu medical.
Ultima modificare: Miercuri, 15 Aprilie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic
Buna seara!
Va multumesc pentru atentia acordata subiectului ridicat de mine si pentru raspuns.
Toate cele bune!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reducere program gravida oanacosmin03 oanacosmin03 Buna ziua, In 16 martie mi-am anuntat verbal superiorii de faptul ca sunt insarcinata, la momentul respectiv, 2 luni jumatate. Eu lucrez intr-o companie ... (vezi toată discuția)
Doresc sa stiu dodorel62 dodorel62 Buna ziua. Daca ai o internare in spital , sau mergi la un cabinet medical la medicul specialist si apoi obti un certificat medical ,iar tu esti angajat ... (vezi toată discuția)
In luna decembrie am fost trimis in concediu de odihna, desi ... nadia1977 nadia1977 In luna Decembrie am fost trimis in concediu de odihna, desi nu aveam atate zile. In luna Ianuarie am ramas in somaj, iar la lichidare mi sa dat o hartie să ... (vezi toată discuția)