avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Cerere răspuns urgent - solicitare de plată pentru ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Cerere răspuns urgent - solicitare de plată pentru ridicare premiu concurs Coca Cola

Bună ziua am primit un awb cu un nr de urmărire a unui premiu din Marea Britanie am plătit suma de 309 euro unde mi se dădeau 72 ore pentru a primi premiul am AEB de la ei am întrebat dacă mai trebuie plătit ceva mau asigurat ca nu dar trebuia sa ajungă la mine pe 28.02.2020 dar mau tot amânat și după atâta timp primesc un mesaj ca trebuie sa mai plătesc nu știu ce NRT doresc sa știu dacă am dreptul la premiu dacă am plătit cum mi sa spus de la început.
Ultima modificare: Miercuri, 15 Aprilie 2020
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Ionica Porumbel , Consultant in arhivarea documentelor 15:40, 16 Aprilie 2020
Buna ziua,
Din pacate,sunteti victima unei excrocherii veche de ani de zile,dar putin cunoscuta la noi in tara.Coca cola nu organizeaza LOTERII,doar concursuri cum sunt si cele de la noi din tara.Impacati-va cu ideea ca ati pierdut banii pe care i-ati dat si nu faceti greseala sa mai trimiteti alti bani.Vor cauta tot felul de pretexte ca sa va minta in continuare.Insasi numele persoanei indica ca este african,indian sau pachistanez,( daca este numele adevarat,desi este putin probabil).Chiar eu am trecut printr-o experienta asemanatoare cand mi s-a spus ca am castigat un premiu la o firma din UK si trebuie sa platesc o suma de bani pentru a imi fi trimis acesta.Am refuzat si le-am spus ca doresc plata ramburs cand primesc coletul,dupa care nu m-au mai contactat.Stiu ca va este greu sa acceptati situatia,dar puteti merge un pic la intimidare si le puteti spune ca ati anuntat politia pentru ca dumneavoastra credeti ca este o inselatorie.Si vedeti ce reactie au,astfel incat va puteti convinge singura.Puteti gasi aici un exemplu [ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 16 Aprilie 2020
ovi47, utilizator
O escrocherie mai sofisticată este cu un mesaj primit de la google că IP-ul tău a fost selectat aleatoriu și ești fericitul câștigător al unui iphone ultimul răcnet. „Google obișnuiește să premieze periodic 10 utilizatori perseverenți...bla, bla...trebuie să completezi rapid un sondaj privind satisfacția utilizării google (o idioțenie)...Cer date personale: nume, prenume, adresă completă, adresă email, nr telefon. Pentru primirea premiului, este nevoie să achiți pe loc 35 de euro...apare o căsuță de dialog și îți cer să scrii: nume, prenume, data nașterii, nr card, cifre de control de pe verso card...”.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparaturi de pe internet Andrei_2527 Andrei_2527 Buna am facut comanda pe net la o mobila si nu am mers sa fac plata cu ordin de plata cum am specificat in comanda. Am fost sunat de un reprezentant Al firmei ... (vezi toată discuția)
Comanda emag achitata online ancabotan ancabotan Am comandat un produs in valoare de 800 de lei, achitat online, de pe eMAG, vandut de un seller(magazin) international. Am plasat comanda in data de ... (vezi toată discuția)
Inselatorie in comertul pe internet virgil64 virgil64 Buna ziua ! Am comandat un ceas de pe un site care se ocupa cu oferte de produse,Comanda nr. 578011 din data 2012-12-20.Am platit si am luat legatura cu ... (vezi toată discuția)