avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Cumparaturi de pe internet
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Cumparaturi de pe internet

Buna am facut comanda pe net la o mobila si nu am mers sa fac plata cu ordin de plata cum am specificat in comanda. Am fost sunat de un reprezentant Al firmei respective si mia zis .ca plata sa efectuat si imi trimite mobila dupa 3 zile suna Cei de la curier si imi ajunge coletul cu factura si awb in care scrie document de plata factura dupa 4 ore ma suna cei de la magazin sa spuna .ca sa facut o eroare si .ca trebuia sa faca awb cu remburs .Miau trimis a 2 zi SMS sa face plata .ca ma Da la dep juridic. Ce pot sa imi faca in aceasta situatie, iar coletul Nici macar nu eu lam ridicat .ca eram la Servici.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters416386 , utilizator 13:18, 12 Februarie 2017
trebuie sa platiti ceea ce ati comandat si ati primit.Va poate deschide actiune in instanta, si va castiga, fiindca nu puteti dovedi buna credinta adica faptul ca ati achitat c/valoarea mobilei .
Da asa este dar mi-au trimis factura si am si awb de la curier pe care scrie plata la expeditor factura.
Ati platit sau nu pt mobila?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acțiune în instanta împotriva firmei de curierat Aluna1 Aluna1 Bună ziua. Comand de pe internet des. Sunt client emag, elf, oriflame. 1 firma de curierat îmi da retur colete fără ca eu sa știu. Primesc mesaj de ... (vezi toată discuția)
Furt colet fan curier Razvan_fx Razvan_fx Buna ziua, As dori sa va rog sa ma ajutati cu un sfat: Am dat acum 3 saptamani comanda la un colet la o firma mare de mobila (nu o sa precizez numele aici), ... (vezi toată discuția)
Comert la distanta Vulturudac Vulturudac Buna ziua,am comandat telefonic un produs electronic la un site din alta localitate decat cea in care locuiesc.Am primit confimarea comenzii la scurt timp prin ... (vezi toată discuția)