avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
LIVE, ACUM Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Declaratie ordonanta
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Declaratie ordonanta

Ce trebuie sa bifez in declaratie daca ma deplasez la contabil pentru actele lunare?
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 12:05, 15 Aprilie 2020
Acestea nu se pot trimite de acasa pe mail...?
Daca nu...cred ca puteti bifa punctul 1
Eu i-am trimis ieri contabilei inscrisurile necesare pe e-mail...
Ultima modificare: Miercuri, 15 Aprilie 2020
Avocat Tabrea Alexandru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rubrica declarație pe propria răspundere anaf Benafflek Benafflek Buna ziua! Va trebui sa ajung mâine la ANAF la sector 6 și aș vrea să vă întreb ce se bifează pe declarația pe propria răspundere în acest sens! Nu ... (vezi toată discuția)
Declaratie unica pfi Alina Constantin Alina Constantin Buna ziua, Am SPV-UL activat si dupa nenumarate incercari nereusite de depunere a Declaratiilor Unice ( Rectificativa pentru 2018 si Veniturile Estimate ... (vezi toată discuția)
Pot parasi localitatea de domiciliu pentru... Alexandru0312 Alexandru0312 Buna seara, va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie. Nu imi este clar daca in urmatoarea situatie pot parasi legal localitatea. Socrii mei locuiesc ... (vezi toată discuția)