avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
LIVE, ACUM Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Deplasare
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Deplasare

Bună ziua,
domiciliul meu este in oras,dar dețin o casa de vacanta la țară in aceași județ,pot dovedi cu acte!
As dori sa stiu daca ma pot deplasa (daca,da arunci declaratia tiparita sau scris manual specificat motivul este valabils)pentru întreținere,grădinărit tăiat pomi,tufișuri,etc ,lucrări de reparații,verificat casa si in jur,deoarece nu locuim permanent acolo .Mentionez ca nu sunt in contact cu nici o aalta persoane.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: , 09:57, 17 Aprilie 2020
Va puteti deplsa strict numai in cazurile mentionate in declaratie.
Situatia descrisa de dvs nu se incadreaza in niciunul din punctele declaratiei.
Deplasarea efectuata prin indicarea unora dintre motivele enumerate in declaratie, in mod nereal, poate atrage sanctionarea dvs contraventionala sau penala.
Ultima modificare: Joi, 16 Aprilie 2020
Cristian Costin Miloș, Avocat
Mulțumesc pentru raspuns,dar o luam razna in bloc,vor fi pline psihiatriile,acolo stand la aer ,fara oameni in jur,lucrand cate ceva,ne mai întărim putin...aiurea !si părintilor mei ar face bine pt sanatate,dar asta e!după anxietate,depresie...multumesc pt raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa impiedic divortul atunci cand s-a pronuntat hotararea fara ca eu sa fi fost prezent la vreun termen si mai ales cand nu sunt de acord cu divortul din motive de sanatate a sotiei mele? zahariatreder zahariatreder Avem 36 de ani casnicie, timp in care nu ne-am certat niciodata si nu ne-am adus unul altuia injurii sau altele asemenea, cu exceptia unor mici contraziceri ... (vezi toată discuția)
Tanara 26 de ani caz penal - a incercat sa inece copilul bogdan666 bogdan666 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns, este vorba de sora mea care din ziare reiese ca a incercat sa isi omoare fetita de 3 luni (nu stiu sigur ... (vezi toată discuția)
Inconstienta, va rog sa ma ajutati inqui5it0r inqui5it0r Salutare tuturor, Sunt nou pe acest forum si nu am studii de drept. Recent mi s-a intamplat ceva nefast si chiar nu reusesc sa gasesc o solutie la problema ... (vezi toată discuția)