Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de insertie.

Buna seara.
O mamica care primeste stimulent de insertie si care intra in somaj tehnic deoarece activitatea pe care o presteaza a trebuit oprita conform starii de urgente ( lucreaza in domeniul cosmeticii), pierde acest stimulent?
Poate cineva imi poate raspunde in aceasta seara.
Multumesc.

Sarbatori cu bucurii si multa sanatate sa avem.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:27, 4 Iunie 2020
Nu pierde stimulentul de insertie.
Multumesc mult.
Buna seara daca am contract de munca pe o ora beneficiez de stimulentul de inserție?

Cornel Vasile a scris:

Nu pierde stimulentul de insertie.

Acordarea stimulentului de insertie nu este conditionata de durata timpului de munca , norma intreaga sau timp partial.
Prin urmare, in situatia in care veti avea un contract part-time beneficiati de stimulent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent Adina Negruta Adina Negruta Dc am cartea de munca la 2 ore mai beneficiez de stimulent?Acum cu starea de urgență! (vezi toată discuția)
Stimulent insertie se acorda si ptr c.i.m de 4 ore? Roxanapavel1984 Roxanapavel1984 Buna seara,vreau sa imi schimb locul de munca,am 1 luna de cand am reinceput la vechiul loc de munca (am inceput inainte cu 60 zile inainte de a implini varsta ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie cmc25ro cmc25ro Buna ziua, Daca reiau activitatea cu 60 de zile inainte de a implini copilul 2 ani, cu un contract de munca de 1 ora/zi, pot primi stimulentul de insertie? (vezi toată discuția)