avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Semnătura falsificata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Semnătura falsificata

Buna seara,va rog sa ma ajutati cu următoarea spate.In noiembrie 2019 tatăl meu (80 ani)a primit vizita a 2 persoane de la o companie de electricitate...la care sunt abonați.. i.au cerut buletinul pentru verificarea contractului...însă acum dupa 5 luni de zile s.a trezit si cu un contract de gaze la aceea companie.Am solicitat pe mail contractul si am văzut că nu este semnătura tatălui meu,el neavand nici o hartie lasata de acele persoane.Intre timp s.a emis si 2 facturi care au ajuns după 5 luni de zile.Mentionez ca tatăl meu a plătit facturi de gaz la alta companie in acest timp.Ce trebuie sa fac?
Cel mai recent răspuns: Paras1 , utilizator 20:44, 14 Februarie 2023
Plangere penala la politie.
Multumesc!!!Aceasta plângere trebuie facuta pentru acea companie sau pentru cele 2 persoane care au falsificat semnătura?
Ultima modificare: Joi, 16 Aprilie 2020
Paras1, utilizator
Inca o intrebare la care va rog sa ma ajuta.ti cu un raspuns.Se poate cere daune materiale si morale către acele persoane care au falsificat semnătura?Acești oameni merita pedepsiti in toate felurile posibile...nu trebuie sa mai înșele bătrânii.
Daca ati suferit un prejudiciu material sau moral se pot cere daune.
Buna ziua!!!După 1 an si jumatate nu am primit nici un raspuns de la poliție.Ce as putea face in acest sens?Multumesc!

Alte discuții în legătură

Bună seara!!!!am aflat ca sunt client enel pt gaze naturale..contractul ... Paras1 Paras1 Bună seara!!!!Am aflat ca sunt client Enel pt gaze naturale..contractul fiind falsificat...nu am semnat nimic...am cerut originalul de la ei și spun ca nu au ... (vezi toată discuția)
Daune morale rares001 rares001 daca o societate comerciala mi-a falsificat semnatura pe CIM, ce despagubiri pot sa cer si ce reprezinta acestea? (vezi toată discuția)
Bună ziua, am avut un proces cu o firmă de transport la care ... Lucian Furdui Lucian Furdui Bună ziua, am avut un proces cu o firmă de transport la care lucram ca șofer și am plecat de la această firmă fără preaviz de 20 de zile pentru că nu ... (vezi toată discuția)