avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bună seara!!!!Am aflat ca sunt client Enel pt gaze ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bună seara!!!!Am aflat ca sunt client Enel pt gaze naturale..contractul ...

Bună seara!!!!Am aflat ca sunt client Enel pt gaze naturale..contractul fiind falsificat...nu am semnat nimic...am cerut originalul de la ei și spun ca nu au contractul în original...ce pot face în acest sens...pot emite ei facturi fără un contract in original.
Cel mai recent răspuns: Paras1 , utilizator 22:08, 16 Februarie 2023
sunteti, concomitent si clientul altui vanzator de gaze?
Am fost o perioada..apoi s.a reziliat cu fosta companie.Ulterior Am revenit...dar nu pot face expertiza grafologica deoarece nu exista contract in original...iar eu am factura de 1900 lei de plata...mult mai scump ca la furnizorul meu.

adriandimitriu a scris:

sunteti, concomitent si clientul altui vanzator de gaze?

Inteleg ca nu exista contractul, dar unde ziceti ca ati revenit, la ce furnizor? Ati consumat sau nu, gaze?
Cum ati consumat , cine vi le-a furnizat?
Ultima modificare: Miercuri, 15 Februarie 2023
gi-jane2, moderator
Eram la Engie de mulți ani...3 luni nu am primit facturi...am sunat și mi.au zis ca nu mai sunt clientul lor...m.am interesat și prin telefoane am descoperit ca sunt la Enel....atunci am cerut contractul de la ei...asa am văzut ca nu este semnătura tatălui meu....am făcut plângere penala...i.au luat specimen de semnătura...după 2 ani specimen de scris...daarrrrr...s.a clasat dosarul pt ca Enelul nu are contractul in original...deci nu se poate face expertiza grafologica.Ulterior am trecut la Engie...Am trei facturi de plata la Enel...am consumat...dar de ce sa plătesc la prețul lor care este mult mai mare atâta timp cât cineva a falsificat o semnătura?Și ei nu au contract in original.?Diferența este undeva la 700 lei între furnizori. Pot ei emite facturi fără original?Mulțumesc!

gi-jane2 a scris:

Inteleg ca nu exista contractul, dar unde ziceti ca ati revenit, la ce furnizor? Ati consumat sau nu, gaze?
Cum ati consumat , cine vi le-a furnizat?

e ciudata treaba daca nu stiti cum ati ajuns de la engie la enel.

Alte discuții în legătură

Probleme furnizor de ultima instanta element94 element94 Salutare. In data de 26 Noiembrie am primit o notificare de la Engie, cum ca Restart Energy a renuntat la noi ca si client ( gaz ). Daca nu dorim sa ramanem ... (vezi toată discuția)
Semnătura falsificata Paras1 Paras1 Buna seara,va rog sa ma ajutati cu următoarea spate.In noiembrie 2019 tatăl meu (80 ani)a primit vizita a 2 persoane de la o companie de electricitate...la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,acum un an am decis să mă mut de la engie la enel ... Cristinalautaru Cristinalautaru Buna ziua,acum un an am decis să mă mut de la Engie la Enel datorita prețului foarte mare la gaze și chiar am semnat un contract foarte avantajos cu ... (vezi toată discuția)