avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1045 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... deplasare
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

deplasare

bună ziua,în această perioadă sunt departe de casă.Eu locuiesc in moldova și sunt venit in ardeal,întrebarea mea este:pot pleca acasă fără probleme,pentru că eu mi-am cumparat o mașină și am doar 30 de zile pentru a o inscrie în județul în care locuiesc.Vă rog dacă știe cineva cum pot face fără să pierd acest timp(plecarea spre casă după periada de pandemie

Alte discuții în legătură

Care este procedura de executare silita? Makaveli99 Makaveli99 Am primit o notificare de executare silita pentru un credit de nevoi personale de la un executor judecatoresc din alt judet decat cel in care locuiesc. Suma ... (vezi toată discuția)
Vanzare masina in alt judet j_add j_add Buna ziua! Vreau sa vand masina inmatriculata in jud. X. Cumparatorul e din judetul Y. Cum pot face ca dupa vanzare, cumparatorul sa poata pleca in aceeasi ... (vezi toată discuția)
Remorca din anglia neinmatriculata g85 g85 buna ziua! am si eu o intrebare legata de remorcile aduse din anglia....in anglia remorcile nu sunt inmatriculate dar se poate circula cu nr de inmatriculare ... (vezi toată discuția)