avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... verificare situatie in Biroul de Credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

verificare situatie in Biroul de Credit

Buna ziua vroiam sa ma inrolez in Biroul de credit.... ca raspuns am primit acesta ;Codul de inrolare prin SMS nu a putut fi generat deoarece CNP-ul sau numarul dumneavoastra de telefon nu este inregistrat in baza noastra de date.
Multumim
Cel mai recent răspuns: Gabitzu10 , utilizator 21:13, 12 Decembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca ati mai avut istoric in Biroul de Credit inseamna ca nu v-a raportat nimeni cu numarul de telefon

Daca nu ati mai avut istoric - nu au informatiile cum sa fie acolo.

Varianta de rezerva:
- va adresati unei banci la care ati avut credit/cont, si un reprezentant al bancii va va genera acel cod de inrolare, tiparit

[ link extern ] /
Sa rezolvat, NU MAI SUNT IN BC o zi buna

Daca nu ati mai avut istoric - nu au informatiile cum sa fie acolo.

Eu am aceeași problemă cu înrolarea,doar că nu am niciun credit/imprumut (de care să știu) dar mă tem de un posibil furt de identitate de acum 2 luni(cand scriu e decembrie,deci de prin octombrie am temerea asta).Asta inseamna ca nu am istoric (și implicit nu sunt ținta unui furt de identitate)?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am avut o oprire pe salariu.cum trebuie să procedez sa fiu scos ... silvestru78 silvestru78 Am avut o oprire pe salariu.Cum trebuie să procedez sa fiu scos din biroul de credit? (vezi toată discuția)
Biroul de credite buni2007 buni2007 buna ziua.poti fi inscris la biroul de credite fara sa ai nici o datorie restanta,nici acum si nici in trecut? (vezi toată discuția)
Birou de credit-centrala riscului de credit puncuskaa puncuskaa care este diferenta intre Biroul de Credit si Centrala Riscului de Credit? (vezi toată discuția)