avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 183 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... REDACTARE GRESITA A SALARIULUI IN CONTRACTUL ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

REDACTARE GRESITA A SALARIULUI IN CONTRACTUL INDIVIDUAL DE MUNCA

Buna seara,

Am redactat in urma cu trei saptamani un contract colectiv de munca pentru un director de vanzari. La salariu in loc sa trec cele patru cifre corespunzatorare am trecut cinci cifre (ex: 1111 am trecut 11111Lei). Cand s-au intocmit statele de salarii s-a observat greseala. Ce pot sa fac?. Astept sfaturile dvs.
Cel mai recent răspuns: floteada , utilizator 23:07, 13 Decembrie 2009
Puteti face o rectificare a contractului colectiv de munca ... :)
1. Chiar ati facut contract colectiv de munca pentru un director de vanzari!?;) Inseamna ca directorul este un personaj multiplu (multiplicat).
2. Poate ati vrut sa spuneti contract individual de munca.
3. Reveniti cu precizari.
Buna ziua,

Este vorba de contract individual de munca.
Multumesc anticipat pentru raspunsul dumneavoastra
In acest sens, puteti incheia un act aditional al c.i.m. care sa-si produca efecte incepand cu data inceperii activitatii si prin care se modifica salariul directorului.
Multumesc mult pentru ajutor.
O seara frumoasa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenzi itm georgianahandac georgianahandac buna seara ! am avut un control de la itm si au descoperit ca data in care s-a facut protectia muncii e si data intocmirii cm . ei spun ca nu e corect ca ar ... (vezi toată discuția)
Neindeplinire target si neincasare creanta la scadenta DIANA  IONELLA DIANA IONELLA Buna ziua! Pentru un agent de livrari se poate redacta o decizie referitoare la consecintele pe care le poate avea neindeplinirea targetului si, de asemenea, ... (vezi toată discuția)
Probleme loc de munca....ce functie? crina26 crina26 buna ziua. problema pe care o lansez il are in discutie pe sotul. acesta munceste de 6 ani la aceeasi firma. initial s-a angajat ca sofer distribuitor, apoi a ... (vezi toată discuția)