avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Conducerea fara categorie corespunzatoare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Conducerea fara categorie corespunzatoare

Am si eu o intrebare am un dosar penal pentru art 335 alin 2 am condus o platformă de 3.5 t cu o remorcă( toata greutatea ansamblului a fost de 6200 kg )fara a avea cat E( precizez ca aveam doar cat AM B1 B ) .
Ce se poate intampla cu dosarul (precizez ca este la parchet) se poate ajunge in instanta sa se judece sau se oprește la parchet se renunta la urmărirea penală?
Ce se poate intampla cu permisul meu mi-l pot recupera inapoi si in cat timp?
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Aprilie 2020
Vasilache Alin, utilizator
Cel mai recent răspuns: Vasilache Alin , utilizator 15:01, 19 Aprilie 2020
Am inteles multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce patesc daca am condus fara permis pt prima data Andi.tdlk Andi.tdlk Astazi am condus un motor 110cc neinmatriculat intr-o comuna,prins de politie am primit dosar penal mai departe ce o sa se intample ce pot patii la prima ... (vezi toată discuția)
Conducerea fara categorie corespunzatoare Vasilache Alin Vasilache Alin Buna ziua am si eu o intrebare mi-ar fi mult de ajutor daca mi-ar răspunde cineva. Acum vreo doua luni am condus o platformă auto si cu remorca aveam permis ... (vezi toată discuția)
Dovada circulatie - dosar plecat la parchet constantin2408 constantin2408 buna seara, sunt invinuit intr-un dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul conf.art.86 alin.2 (fapta petrecuta pe ... (vezi toată discuția)