CiobanuD19 
	    	Utilizator

CiobanuD19 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 V Mihai	                   

Buna ziua! 
Felicitari comunitatii de aici pentru dezbaterile utile!
Cazul meu: Sunt unic mostenitor al tatalui meu decedat cu 1 saptamana in urma, mama ... (vezi toată discuția)
	                    V Mihai	                   

Buna ziua! 
Felicitari comunitatii de aici pentru dezbaterile utile!
Cazul meu: Sunt unic mostenitor al tatalui meu decedat cu 1 saptamana in urma, mama ... (vezi toată discuția)

Fiferemadalin	                   

Bună ziua, tatăl meu a decedat iar eu am scos ultima lui pensie după data decesului având cardul și pinul. În aceste condiții am comis o ilegalitate? ... (vezi toată discuția)
	                    Fiferemadalin	                   

Bună ziua, tatăl meu a decedat iar eu am scos ultima lui pensie după data decesului având cardul și pinul. În aceste condiții am comis o ilegalitate? ... (vezi toată discuția)

miki1672	                   

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns , parintii mei au un apartament luat in timpul casatoriei , eu sunt unicul copil , de cateva zile am aflat ca tatal meu este ... (vezi toată discuția)
	                    miki1672	                   

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns , parintii mei au un apartament luat in timpul casatoriei , eu sunt unicul copil , de cateva zile am aflat ca tatal meu este ... (vezi toată discuția)