avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren extravilan pășune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren extravilan pășune

Bună seara, sunt pe cale sa achiziționez un teren extravilan de pășune și as vrea sa îl cultiv cu zmeur, mur și pomi fructiferi, cum trebuie sa procedez ca să fiu în regula, se poate scoate din circuitul pășune și trece ca și folosință pt ce vreau eu sa cultiv, mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Danielioan , utilizator 12:06, 19 Aprilie 2020
Se poate după ce solicitați un Certificat de Urbanism de la Primaria de care aparțineți pentru Amenajare cultura de zmeur... Etc și urmați pașii din acesta.
Probabil va va solicita aviz de la Directia Agricola județeană.

Romeo Valentin a scris:

Se poate după ce solicitați un Certificat de Urbanism de la Primaria de care aparțineți pentru Amenajare cultura de zmeur... Etc și urmați pașii din acesta.
Probabil va va solicita aviz de la Directia Agricola județeană.

Mulțumesc pentru răspuns,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pamant intravilan - intrebari ovidiu_diac ovidiu_diac Buna seara tuturor, Vreau sa cumpar un pamant de casa de peste 6500mp dar este inregistrat ca extravilan(nefiind in oras ci undeva linga o padure ca si ... (vezi toată discuția)
Amenajare iaz piscicol cu exploatare si valorificare agregate minerale lilis27 lilis27 Buna ziua, Detinem 30 ha teren extravilan avand categoria de folosinta arabil, conform extrasului de carte funciara.Pe acest teren si pe inca o suprafata de ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie teren arabil in faneata/padure/livada am ... danutza33 danutza33 Schimbare destinatie teren arabil in faneata/padure/livada Am un teren arabil extravilan de 1 ha+ si as vrea sa ii schimb destinatia in orice altceva ... (vezi toată discuția)