Buna ziua! Am primit o somatie cu titlu executoriu de la ANAF pentru neplata unui impozit pe venit din chirie pe anul 2019. Eu am achitat online acest impozit si chiar am beneficiat si de o bonificatie intrucat am achitat pana la sfarsitul lunii martie 2019. Problema este ca figurez cu domiciliul fiscal in Buftea, jud.Ilfov, eu avand in trecut un cabinet individual cu sediul in Buftea, pe care l-am inchis anul trecut. Domiciliul legal este in sectorul 1. Contractul de inchiriere a fost depus si inregistrat la ANAF sector 1, acolo unde figurez cu domiciliul. Impozitul a fost platit in contul sectorului 1. Somatia a fost emisa de catre Buftea, intrucat declaratia unica, dupa completare, a ajuns la Buftea, pe baza CNP-ului. Am solicitat de curand transferul domiciliului fiscal de la Buftea la sectorul 1, insa mi s-a spus ca va dura destul de mult. Am depus la Buftea dovada platii acelui impozit in contul sectorului 1 si am solicitat sa fie clarificata situatia si sa fie anulata somatia, insa mi s-a spus ca nu se poate solutiona cererea mea, nu stiu din ce motive. Cum se poate rezolva aceasta situatie? Eu am achitat si impozitul pe acest an prin intermediul portalului ghiseul.ro si nu a fost reactualizat in sistem, intrucat figurez ca nu as fi platit, desi a fost procesata plata si am dovada. Va rog sa ma ajutati sa clarific aceasta situatie. Multumesc!