gabi1ro 
	    	Utilizator

gabi1ro 
	    	Utilizator	    

gabi1ro 
	    	Utilizator

gabi1ro 
	    	Utilizator	    

Buna. Doresc sa stiu daca cele explicate mai jos este vorba de un an inchisoare inclus si amenda de 1800 lei. sau separeaza acel an de inchisoare cu executare si amenda de 1800 lei separata de acel an de inchisoare . Iata solutia Hotararii. : urmând ca inculpatul să execute pedeapsa rezultantă 1 an închisoare, în regim de detenţie şi 1.800 lei amendă penală şi pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor prev. de art. 66 alin. 1 lit. a, b C. penal pe o durată de 1 an şi pedeapsa accesorie a interzicerii drepturilor prev. de art. 66 alin. 1 lit. a, b C. penal pe durata executării pedepsei principale. Atrage atenţia inculpatului asupra prevederilor art. 14 alin. 1 lit. b) din Legea nr. 187/2012, cu referire la art. 63 alin. 1 din Codul penal, respectiv că în situaţia în care, cu rea-credinţă, nu execută pedeapsa amenzii, în tot sau în parte, numărul zilelor-amendă neexecutate se înlocuieşte cu numărul corespunzător de zile cu închisoare. Pune în vedere inculpatului că, potrivit art. 559 alin. 1 Cod procedură penală, are obligaţia să depună recipisa de plată integrală a amenzii la judecătorul delegat cu executarea din cadrul Judecătoriei Oradea, în termen de 3 luni de la rămânerea definitivă a prezentei hotărâri.amenda penala trebuie platita si dupa executarea acelui an? asta ma refeream.Multumesc si apreciez raspunsul.
 Cristian Costin Miloș 
	    	Avocat

Cristian Costin Miloș 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 c0ntab1lul	                   

Salut,ma numesc Catalin sunt din Galati.
Am primit o suspendare a permisului de 2 ani de zile si o amenda penala de 58 de mil lei vechi, as-i vrea sa stiu ... (vezi toată discuția)
	                    c0ntab1lul	                   

Salut,ma numesc Catalin sunt din Galati.
Am primit o suspendare a permisului de 2 ani de zile si o amenda penala de 58 de mil lei vechi, as-i vrea sa stiu ... (vezi toată discuția)

LBeatrice	                   

Cum scap de inchisoare ptr neplata amenzii penale pot primi cu suspendare? (vezi toată discuția)
	                    LBeatrice	                   

Cum scap de inchisoare ptr neplata amenzii penale pot primi cu suspendare? (vezi toată discuția)

SVlad	                   

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta si anume :
In cursul zilei de azi am primit urmatoarea sentinta :
În baza art.6 alin.3 şi 5 Cod penal ... (vezi toată discuția)
	                    SVlad	                   

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta si anume :
In cursul zilei de azi am primit urmatoarea sentinta :
În baza art.6 alin.3 şi 5 Cod penal ... (vezi toată discuția)