avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1170 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... INTREBARE
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

INTREBARE

Pot merge la cununia civila a fiului meu intr-o alta localitate ? Pe declaratia pe propria raspundere nu vad specificat acest lucru.

Alte discuții în legătură

Recuperare debit de la angajati catalindumitrele catalindumitrele Buna ziua, am avut o angajata pe care am prins-o ca mi-a luat o suma de 6500 lei din incasari. Intreband-o de ce a facut asta, a recunoscut ca ia luat ca iau ... (vezi toată discuția)
Haine la comanda - lege Epenakruijt Epenakruijt O poveste lunga! Mi-am facut la comanda rochia de cununie civila, plus rochia fetitei. 1.400 ron platiti iar rezultatul....o mizerie. 1. Ambele rochii ... (vezi toată discuția)
Ofiterul de stare civila este obligat sa oficializeze sambata cununii? anda4uu anda4uu buna seara!am si eu o intrebare...este normal sa nu se faca cununii civile sambata,in conditiile in care la alte primarii de sector se fac si pe usa starii ... (vezi toată discuția)