avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediere individuala
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediere individuala

Poate un angajat sa primeasca ajutor de somaj ( art 65 CM), in conditiile in care in Adeverinta de venit pe anul 2019 primita la Anaf, are pe langa salariu si dividende "venit brut/venit impozabil de 9.728 lei" la un alt SRL unde acesta este administrator?
Ultima modificare: Marți, 21 Aprilie 2020
Cornelia1968!!!, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornelia1968!!! , utilizator 14:04, 21 Aprilie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Da poate. Aceste venituri nu reprezinta o conditie care sa impiedece obtinerea indemnizatie si nici una care sa duca la incetarea ei, daca sunteti deja in plata.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am dreptul la indemnizatie de somaj ? mirceastanciubv mirceastanciubv IN LUNA [b]MARTIE 2009[/b], AM DEVENIT ASOCIAT [b]IN PROPORTIE DE 50%[/b] SI [b]ADMINISTRATOR[/b] INTR-O SOCIETATE PRIVATA, FIIND IN ACEL MOMENT ANGAJAT IN ... (vezi toată discuția)
Asociat unic-angajat pe firma lui suciugeorgeta suciugeorgeta Un administrator de firma poate fi angajat pe firma lui ca director general??? (vezi toată discuția)
transparenta totala DumitruMihai DumitruMihai Buna ziua, Va rog sa mi spuneti cum trebuie sa procedez regulamentar.Sunt administratorul unei firme recent infiintate la care nu sunt angajat ... (vezi toată discuția)