avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ASOCIAT UNIC-ANGAJAT PE FIRMA LUI
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ASOCIAT UNIC-ANGAJAT PE FIRMA LUI

Un administrator de firma poate fi angajat pe firma lui ca director general???
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:49, 7 Iulie 2015
Presupun ca firma este SRL si dvs. sunteti si asociat unic si administrator. Atunci da.

Cu stima
da este SRL
Legea nr.31/1990 prevede ca , asociatul unic poate avea calitatea de salariat al societatii cu raspundere limitata al carui asociat unic este.
Cu scuzele de rigoare mai intreb inca odata, ca unii spun intr-un fel altii in altul...deci se poate in acelasi timp asociat unic-administrator si salariat la societatea ta SRL?
Reiterez raspounsul dat mai sus, conform dispozitiilor legale in vigoare ... Legea nr.31/1990 prevede ca , asociatul unic poate avea calitatea de salariat al societatii cu raspundere limitata al carui asociat unic este.

Alte discuții în legătură

Compatibilitate statut de administrator cu concediul de crestere copil anca332 anca332 Buna ziua, Sunt administrator si asociat unic la unei societati comercile si sunt angajata cu contract de munca in functia de manager. In luna iunie 2016 ... (vezi toată discuția)
Asociat si indemnizatie crestere copil niculaeflorentina niculaeflorentina Buna seara! Va rog, daca puteti sa imi raspundeti si mie la o intrebare. Daca sunt in concediu crestere copil si devin asociat intr-o societate comerciala, mai ... (vezi toată discuția)
Indemnizație ELA'S ELA'S Buna ziua , Sunt in concediu de creștere copil (CCC) de un an de zile si urmează sa înființez o firma in care vor fi administrator si asociat ... (vezi toată discuția)