Am fost implicata intr-un proces de partaj imobil comun cu fostul sot. Prin hotararea tribunalului mi s-a atribuit imobilul cu conditia de a plati sulta stabilita prin expertiza. Neavand posibilitate de a plati, a fost incheiata in fata avocatului si cu martor o intelegere intre mine si fostul sot prin care acesta este de acord sa platesc sulta in rate lunare, fapt care se intampla. Am inteles ca acea intelegere nu este irevocabila.
Am mers la alt avocat, am deschis proces pentru a trece acea intelegere prin tribunal pentru a ca ea sa fie definitiva si irevocabila. Va rog, am castig de cauza? nici in ziua de azi nu am primit comunicarea cu rezultatul, este deja jumatate de an, e posibil sa treaca atata timp?
Pai, doamna, v-am raspuns deja la intrebare si v-am spus si cum sa procedati cu avocatul... V-am raspuns la ambele chestiuni, ce anume sa va mai clarific?
Faceti adresa avocatului asa cum v-am, spus si-l intrebati tot ce vreti, inclusiv de ce nu v-a venit comunicarea (e posibil sa nu fie nici redactata hotararea).
Cat despre hartiuta, v-am sous ca dupa mine e perfect valabila din datele date de dv.
De ce scrie conform cu originalul, habar nu am si nu pricep...
Mai multe nu am sa va pot spune fara sa le vad pe toate.
Partaj
gaab
Sunt in proces de partaj cu fosta sotie ,care este plecata in Italia de vreo 5-6 ani ,iar acum in acest proces cere drepturile bunurilor comune ,in speta ... (vezi toată discuția)
Renuntare la partaj
iuliatk
Buna ziua!
Am divortat de sotul meu in noiembrie 2008. S-a disjuns partajul dupa pronuntarea divortului cu minor, dar de trei luni de zile astept redactarea ... (vezi toată discuția)