avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1587 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Scăderea dramatică a barilului de petrol a dus ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Scăderea dramatică a barilului de petrol a dus scăderea la pompa a benzinei cu 4 bani

Cum este posibil ca scaderea dramatică a barilului de petrol sa duca la o scadere insignifianta ă prețului benzinei cu doar 4 bani la litru?

Nu ar mai putea reduce pretul cei de la benzinării sau care este problema?

Ar trebui ca pretul sa scadă cu cel puțin 30 %.
Si ar fi consecința reducerii prețurilor...la toate produsele...
Ultima modificare: Marți, 21 Aprilie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

Alte discuții în legătură

Haideti sa protestam cu totii!!! magdutza2010 magdutza2010 PROTESTUL DE LA BENZINARII – in zilele 17,18,19 IANUARIE 2011 – “Dragi Romani, haideti sa nu ne mai lasam calcati in picioare de benzinarii ... (vezi toată discuția)
Reduceri de preturi la produsele unui magazin online Alex Barbosa Alex Barbosa As dori sa aflu raspunsul asupra mai multor aspecte legate de functionarea magazinelor online. Chiar si contracost, am cautat insa pe net si nu am gasit pe ... (vezi toată discuția)
Inregistrare reduceri de pret cry_mitroi cry_mitroi Buna ziua,am un magazin de vanzare cu amanuntul.Doresc sa fac reduceri de pret la anumite articole.Am inteles ca trebuie sa vorbesc cu cei de la care am luat ... (vezi toată discuția)