avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... REDUCERI de preturi la produsele unui magazin online
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

REDUCERI de preturi la produsele unui magazin online

As dori sa aflu raspunsul asupra mai multor aspecte legate de functionarea magazinelor online.
Chiar si contracost, am cautat insa pe net si nu am gasit pe nimeni si nimic despre "consultanta juridica magazine online". NIMIC.

1. REDUCERI de preturi la produsele unui magazin online.
Tot citesc ca pot face o reducere (sa scad un pret) DOAR DUPA o perioada de 30 de zile in care pretul mediu al acestui produs a fost mai mare. Este adevarat? Adica trebuie sa am pretul NEredus timp de 30 de zile, dupa care pot face reducerea? Si reducerea aceasta cat poate dura? Pot sa tin produsul cu pret redus 6 luni? Apoi ca sa il reduc trebuie sa fie iarasi NEREDUS 30 de zile?
2. Aceste REDUCERI trebuie raportate undeva sau tinute evidenta interna cumva despre ele? Ca tot asa citesc ca la soldare trebuie sa raportez la primarie?!!?
3. Daca vand un produs cu reducere, vad ca emag, pcgarage etc pun pe factura pretul intreg (fara reducere) si dedesubt trec pe minus valoarea reducerii, astfel incat adunate sa dea pretul redus al produsului. Este OBLIGATORIU sa fac asa? Daca trec direct pretul redus al produsului este gresit, ilegal? Sau exista vreun motiv contabil pentru care se trec pret intreg si reducerea pe minus?

Repet, as prefera raspunsuri autorizate, daca trebuie sa platesc pentru asta este in regula.
Am cautat insa la consiliere juridica, aici in avocatnet si nu am gasit nimic pentru online.
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Soldari - reducere de 75% dupa reducere 50% igabimutu igabimutu Buna ziua, a inceput perioada reducerilor. Afisez pe geam \" reduceri de pana la 75% Inainte de aceasta perioada de reduceri, am avut un produs la un pret ... (vezi toată discuția)
Reduceri magazin online maxshop maxshop Buna ziua, am si eu o intrebare in legătura cu reducerile care se pot aplica in cadrul unui magazin online. De exemplu daca avem un produs cu preț de ... (vezi toată discuția)
Promotii magazin de confectii adicris adicris Buna ziua. As vrea sa aplic o reducere la produsele pe care le am in magazin de la 10% la 50%. Totodata as vrea sa afisez la vedere faptul ca aplic aceste ... (vezi toată discuția)