avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... PFA ASISTENT MEDICAL
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

PFA ASISTENT MEDICAL

Buna ziua,
Am un PFA a carei singura activitate este asigurarea asistentei medicale in scoli si gradinite, in urma unui contract incheiat cu o primarie .
Incepand cu data de 11.03.2020 Primaria mi-a suspendat contractul odata cu inchiderea scolilor.
Pot depune actele pentru indemnizatia de la Agentia pentru plati si inspectie sociala ? Daca raspunsul este afirmativ, am o nelamurire legata de extrasul de cont : trebuie mers la banca pentru obtinerea lui sau il pot scrie olograf ?
Contul la banca l-am deschis cand am incheiat contractul cu Primaria, este cont personal , este valabil in relatia cu Agentia de plati?
Multumesc anticipat !
Ultima modificare: Marți, 21 Aprilie 2020
viorel61, utilizator

Alte discuții în legătură

Indemnizatie pfa viorel61 viorel61 Ma aflu in urmatoarea situatie : sunt asistent medical,am un PFA a carei singura activitate este asigurarea asistentei medicale in scoli si gradinite, ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie virata in cont bancar Verisss Verisss buna ziua. v-as ruga, daca se poate, sa ma lamuriti intr-un aspect legat de virarea banilor pt indemnizatie crestere copil. la depunenrea dosarului am optat ... (vezi toată discuția)
Pfa obtine indemnizatie in orice conditii? Benafflek Benafflek PFA poate cere indemnizatia in perioada starii de urgenta chiar daca nu a contribuit la plata CAS si CASS, platind doar impozitul pe venit? Activitatea a fost ... (vezi toată discuția)