avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Indemnizatie PFA
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Indemnizatie PFA

Ma aflu in urmatoarea situatie : sunt asistent medical,am un PFA a carei singura activitate este asigurarea asistentei medicale in scoli si gradinite, activitate efectuata pe baza unui contract incheiat cu o primarie.
Incepand cu data de 12.03.2020 mi s-a suspendat contractul odata cu incetarea cursurilor scolare, venitul PFA fiind acum 0.
In acelasi timp sunt angajat la un CMI cu 1/2 norma ( 1500 lei brut )
Pot beneficia de ajutorul pentru PFA si daca da , ce contributii datorez pentru el? Pentru contractul cu primaria plateam 10% impozit !
Va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Pfa asistent medical viorel61 viorel61 Buna ziua, Am un PFA a carei singura activitate este asigurarea asistentei medicale in scoli si gradinite, in urma unui contract incheiat cu o primarie ... (vezi toată discuția)
Contributii pfa viorel61 viorel61 Buna ziua , Sunt asistent medical angajat cu CIM pe perioada nedeterminata la 2 cabinete medicale cu timp partial de lucru ( cate 4 ore la fiecare cabinet ) , ... (vezi toată discuția)
Pfa contributii conform og 58/2010 adecorcra adecorcra Din discutia cu un expert contabil am inteles ca Plata contributiilor individuale de 16.5 % se calculeaza conform veniturilor PFA-ului dar nu mai mult de 5 ... (vezi toată discuția)