avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1262 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua - probleme la locul de muncă
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua - probleme la locul de muncă

Am lucrat ca lucrator bucatarie o perioada de 3 luni la restaurant , a venit pandemia am stat o luna in somaj tehnic din cauza comportamentului neadecvat a manegerului care nu e primul si nici ultimul in .Romania se cred o forta ei dau ei taie ,si se mai pling ca nu gasesc angajati ,mi-am dat demisia pe data de 20.04.2020 .L-am rugat sa imi plateasca salariu avand si restante de plata,mentionez ca pina la data demisiei eu nu am semnat contractul de munca,Azi am fost contactat tel. de fostul patron si mi sa comunicat ca bani pe somajul tehnic dupa data de 15 mai 2020,si restul de bani sa astept ,nu va suparati este normal? ce obligati are un patron la demisia de comun acord a unui angajat.
Ultima modificare: Miercuri, 22 Aprilie 2020
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: GabrielCapita , utilizator 08:17, 22 Aprilie 2020
Va inteleg iesirea , insa si acea perioada poate fi recuperata dar este nevoie de timp si rabdare.
Va multumesc si va rog inca odata sa ma scuzati pentru iesirea neortodoxa, O zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lichidarea angajatului B_Larisa B_Larisa Buna ziua! Pana ieri am fost angajata ca si vanzatoare la un magazin. Patronul a vandut magazin, iar noul patron l-a preluat cu tot cu angajati. Ieri s-a facut ... (vezi toată discuția)
Plata salariului dupa incetarea activitatii mihai-marius85 mihai-marius85 Buna ziua. In data de 15 februarie am inaintat angajatorului cererea de demisie fara freaviz. Acesta a luat cererea si a mentionat ca nu acepta cererea. I-am ... (vezi toată discuția)
Demisie/ lichidare Cristina_Gabriela1969 Cristina_Gabriela1969 Buna ziua, pana ieri am lucrat la o firma, dar datorita unor motive, mi-am depus demisia. As vrea sa stiu in cit timp(legal) ar trebui sa imi primesc ... (vezi toată discuția)