avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Amenda minor lipsă declarație
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Amenda minor lipsă declarație

Ma oprit poliția aseară mi-a luat datele poate sa îmi trimită amenda acasă
Pentru ca nu am avut declarație pe propia răspundere
(Am 17 ani )
Aștept un răspuns mulțumesc
Ultima modificare: Marți, 21 Aprilie 2020
Iambubu18, utilizator
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 11:56, 22 Aprilie 2020

Iambubu18 a scris:

Aștept un răspuns mulțumesc

La ce asteptati raspuns ? Daca veti primi amenda ? Foarte posibil, din moment ce vi s-au luat datele.
Ultima modificare: Miercuri, 22 Aprilie 2020
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am condus fara permis de conducere darkkk darkkk Buna ziua, Ma numesc Adrian, am 18 ani si acum 2 zile ma opreste politia in orasul meu si la solicitarea permisului de conducere au constatat ca eu nu posed ... (vezi toată discuția)
Am si eu o problema. amenda sau inchisoare cu suspendare. permis retinut. bibivl08 bibivl08 ... Lucrurile stau in felul urmator: Am cumparat o masina din timisoara , masina avea numere rosii expirate, totusi pentru ca pretul era convenabil am ... (vezi toată discuția)
Citatie - politie shakur shakur Buna ziua, vreau sa stiu ce se intampla in cazul in care Politia iti spune ca ti-au trimis citatie acasa, pe Data X. Trece data X, primesti Telefon de la ei, ... (vezi toată discuția)