avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Plata indemnizatie somaj
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Plata indemnizatie somaj

Dorim sa aplicam pentru solicitarea recuperarii indemnizatiei de somaj de la stat, pentru luna aprilie, pentru un grup de angajati care vor fi in somaj pe tot parcursul lunii. In mod normal, salariul se plateste ca avans si lichidare. Este posibil sa plateasca compania avansul pentru acesti angajati si apoi sa recupereze de la stat? Asta in conditiile in care regulile anuntate spun ca dupa depunerea cererii, statul vireaza banii in max 15 zile si compania trebuie sa faca dovada ca in 3 zile a virat acei bani angajatilor aflati in somaj?

Alte discuții în legătură

M-am angajat si am pierdut indemnizatia de somaj ioanaiux ioanaiux Buna ziua, Din luna martie am fost in somaj, angajandu-ma in 26 aprilie 2012 (joi).Am anuntat la somaj angajarea in data de 2 mai avand in vedere ca 1 mai a ... (vezi toată discuția)
Incetare contract de munca cu acordul partilor neculai neculai Buna Seara Am si eu nevoie de o lămurire cu demisia mea de la o firma care a fost acceptata, cu o data anume cu acordul partilor. Am fost nevoit sa plec ... (vezi toată discuția)
Cancediul pentru copii marcadrian marcadrian Bună ziua, soția mea și-a luat concediu pentru copii iar șefilor nu le-a convenit acest lucru și a amenințat-o cu demiterea și ca nu ii da bani numai ... (vezi toată discuția)