avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Anulare vacanta
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Anulare vacanta

Bună ziua! Am vb la agenție despre anulare,mi-au spus penalizarile am fost de acord dar nu mai primesc confirmarea de Anulare, aștept de 22 de zile .credeti că mă amână intenționat?
Cel mai recent răspuns: Uzimachi , utilizator 19:16, 22 Aprilie 2020
Probabil, ar fi bine sa formulati o notificare transmisă prin posta cu confirmare de primire și /sau pe mail.
Pe mail am cerut anularea mi-au raspuns ca sunt niște penalizări , am fost de acord iar acum cică așteaptă și ei confirmare de anulare de la furnizor dar parca mă tot amână

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie autoturism H_Dana H_Dana Buna ziua. Am semnat un contract cu o reprezentanta auto, pentru achzizitia unei masini (am dat si un avans). Achizitia presupunea si finantare prin acest ... (vezi toată discuția)
Amenda parcare in parc politia comunitara MONICA 1968 MONICA 1968 Buna ziua Am primit o amenda de 3000 lei pt parcarea in parcul de linga spitalul universitar, identificarea mea s-a facut prin dispecerat si in procesul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am o intrebare legata de urmatoarea situatie: un furnizor ... Alex Adam Alex Adam Buna seara. Am o intrebare legata de urmatoarea situatie: Un furnizor de servicii tv/internet/telefonie a modificat unilateral contractul încheiat cu ... (vezi toată discuția)